Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Presentació Bostik Murals

June 10, 2017 @ 11:00 am - 6:00 pm

Bostik Murals

El dissabte 10 de juny us convidem a la jornada de presentació de BOSTIK MURALS, el primer museu d’art urbà de Barcelona. El projecte es desenvolupa a les parets de diferents espais de la Nau Bostik, antic recinte industrial al barri de La Sagrera recuperat i transformat en centre de creació i difusió cultural.

BOSTIK MURALS és un espai estable però viu, que neix com a tal amb més d’una vintena d’intervencions de reconeguts artistes locals i internacionals que s’ampliaran i s’aniran renovant en el futur sota el comissariat de Difusor, entitat impulsora del projecte.

11 h // Intervenció mural conjunta de SIXE PAREDES i ROGER SERRET i RICOU

Amb motiu de la presentació de BOSTIK MURALS, els artistes Sergio Paredes (Sixe) i Roger Serret i Ricou (Rggrroger Ssrroger Rccoger) realitzaran una peça mural conjunta que s’incorporarà al conjunt artístic del projecte.

Reconeguda signatura del muralisme internacional, Sixe Paredes va inaugurar la col·lecció de Bostik Murals amb una obra situada a la part més alta d’una de les façanes de la Nau Bostik i és autor del mural més gran que hi ha a Barcelona, peça que va realitzar l’octubre de 2016 en el marc del festival Open Walls Conference.

L’arquitecte i artista plàstic autodidacta Roger Serret i Ricou és impulsor i cofundador de Newnow, segell de col·lectivitat transdisciplinari que desenvolupa projectes d’experimentació artística que proposen noves metodologies de creació i juguen amb els límits de l’autoria.

17 h // Projecció de vídeos

Així és Això, Ara de Nou
(Pol Renom, Max Vila)
Vídeo que recull el procés de desenvolupament de “Com una Demo de Joc Brut”, un projecte de creació coral iniciat per Roger Serret i Ricou i Pau Magrané Figuera que va constar de diferents fases, entre elles la realització d’un mural al passeig de la Circumval·lació durant les darreres festes de la Mercè en què també van participar Michael Swaney, Pau Magrané i Figuera i Sawe.

Audiovisual sobre l’obra de Sixe Paredes
(German Rigol)
La metodologia de treball i l’univers creatiu de Sixe Paredes queden recollits en aquest audiovisual que documenta, entre d’altres, la creació del mural més gran fet a Barcelona: una peça de la sèrie ‘El espíritu de la montaña’ ubicada a la paret de l’edifici situat al número 424 del carrer de Lepant. El realitzador Germán Rigol, experimentat documentalista en l’àmbit de l’art urbà i que coneix des de fa anys Sixe Paredes, entra també a l’estudi que l’artista té a Sant Andreu i aconsegueix copsar amb la seva particular mirada l’exploració i els motius que inspiren el seu treball

Details

Date:
June 10, 2017
Time:
11:00 am - 6:00 pm
Event Category:
Website:
naubostik.com

Venue

Nau Bostik
Carrer de Ferran Turné
Barcelona, 08027 Spain
+ Google Map